TOPGGz webinar 'Best practices dwang'

Published on

Welke meetinstrumenten kan je het beste inzetten voor screening, diagnostiek en monitoring van dwangstoornissen? In dit TOPGGz webinar 'Best practices Dwang' hoor je er alles over! Het webinar wordt gegeven door het onderzoeksnetwerk Angst, Dwang en Trauma, een samenwerkingsverband van TOPGGz-afdelingen die gespecialiseerd zijn in angst, dwang en/of trauma. Vanuit Levvel is het expertisecentrum Dwang, Angst en Tics hierin actief. 

topggz logo

In dit webinar presenteren de samenwerkende TOPGGz-afdelingen voor dwangstoornissen hun adviezen voor meetinstrumenten voor screening, diagnostiek en monitoring van dwangstoornissen. Hoogleraar Lisbeth Utens belicht de instrumenten en behandeling van kinderen en jongeren met dwangstoornissen.

Naast Lisbeth Utens zijn ook Mirjam Kampman van Overwaal (Expertisecentrum Angst, Dwang en PTSS van Pro Persona) en Aart de Leeuw (Altrecht Academisch Angstcentrum) te zien en horen. 

Op de website van TOPGGz vind je bovendien ook de factsheet 'Hoe screen ik op OCS bij kinderen en adolescenten volgens de DSM-5?'

TOPGGz producten Dwang

 

Of bekijk het webinar:

Op de hoogte blijven?

Nieuws van Levvel in je inbox? Zo'n 4 keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief.

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Meer actualiteiten